Utilisateur(s) présent(s) sur ce sujet :
  • et 0 invités

BanningNouveau Membre

Avatar de Banning

Hors Ligne

Membre Actif

Grade : [Deity]

Inscrit le 11/09/2019
Dernière connexion : aujourd'hui, il y a 9h
294 Messages/ 0 Contributions/ 0 Pts

Envoyé par Banning le Mardi 19 Novembre 2019 à 09:48


Vervolgens ging het naar de Trans Rockies Run in de Colorado Rockies, waar de beklimmingen en afdalingen vergelijkbaar waren met de Canadese Rockies, net hoger in de lucht (lees, beperkte zuurstof). De hardlopers van de Trans Rockies Run deelden een kameraadschap en gruis dat welsprekend een evenwicht vond tussen competitieve ijver en solidariteit. Als je zes dagen lang met iemand racet, Nike Air Max 90 Uomo besef je dat pijn, lijden en worsteling mensen op een prachtige manier kunnen losmaken, ongeacht je atletische vaardigheden of verlangen om te winnen.

Tegenslagen kunnen mensen ook samenbrengen, zoals ik heb geleerd. Ik tuimelde langs een steil stuk pad en brak uiteindelijk drie ribben. Ik heb altijd tegen mensen kunnen zeggen dat ik nog nooit een blessure heb opgelopen, gerelateerd ben aan het lopen of anderszins. Tijd om mijn trots in te slikken, op te slokken en die woorden op te eten. Wat ik heb geleerd van een informele peiling die gracieus is samengesteld door onze marathonerende moeder, Vickie, is dat ongeveer twintig procent van jullie ook ribben heeft gebroken. Uw bereidheid om informatie en aanbevelingen te delen is absoluut enorm.

Vervolgens ging het naar Hawaii voor de inaugurele Kauai Marathon. Of ik de marathon Nike Air Max 97 Damen kon lopen of niet moest nog worden bepaald. Het frustrerende van gebroken ribben is dat je benen fris aanvoelen, maar elke keer dat je ademt, word je er snel aan herinnerd dat dingen niet zijn wat ze lijken. De Kauai-marathon bracht de "aloha-geest" naar voren in elke hardloper, jong en oud, elite en recreatief. Ik had het genoegen veel van de atleten te ontmoeten tijdens het evenement, waaronder de Kauai Marathon Group die een speciaal logo voor de marathon had gemaakt. Ik denk dat de enigen die er meer van hielden dan ik, mijn kinderen waren!

Met de gedachte: 'ten eerste, doe geen kwaad', begon ik langzaam aan de Kauai-marathon. Mijn bedoeling was om te zien hoe het ging. Als de ribpijn te veel was, of als ik het gevoel had dat ik extra schade aanrichtte, zou ik stoppen, naar de kant van de weg slingeren, een ananas pakken Nike Cortez Femme en in de zon achterover leunen totdat iemand me vond. Uiteindelijk heb ik een van de langzaamste, maar leukste marathons ooit gerund. In dat ontspannen tempo kon ik Nike Air Vapormax Womens genieten van het gezelschap van vele andere hardlopers en zag ik de opwinding en inspiratie in de mensen langs de kant van de weg en het bemannen van de hulpposten. Hardlopen verandert echt levens, of je nu de hardloper bent of de toeschouwer.

Aan de andere kant van het spectrum was mijn vriend en nieuwe uitvoerend directeur van mijn stichting, Karno Kids, JT Service. JT won de marathon op een handige manier en zette een enorm tempo neer op een zeer moeilijk en heuvelachtig parcours. Hij behield een solide voorsprong tijdens de race en liet niet in de steek, ook al had hij niemand op de hielen. Nadien vertelde hij me dat hij zo snel rende omdat hij voor iedereen de finish wilde halen. Niet voor de prijs, maar omdat hij wist dat ze Hawaiiaans bier schonken en hij niet in de rij wilde wachten. Aloha daaraan!

Het idee van de Adidas Zx 750 Dames race was een 24-uurs circuit dat rond S?o Paulo liep, iets dat nog nooit eerder was gedaan. Andere hardlopers konden zo kort of zo lang als ze wilden met me meedoen. The North Face had vergunningen verkregen voor maximaal 100 lopers. Meer dan 500 toegepast. Het waren noten (Braziliaanse noten, om precies te zijn). Het evenement was een enorm succes en iedereen had een fantastische tijd om 24 uur rond de grootste stad in Zuid-Amerika te rennen.


Espace Membre

Identifiant

Mot de Passe

Se souvenir de moi