diriger un camp de course

Forum > Force of Will TCG > Informations et Sorties
Utilisateur(s) présent(s) sur ce sujet :
  • et 0 invités

Banning

Avatar de Banning

Hors Ligne

Membre Actif

Grade : [Deity]

Inscrit le 11/09/2019
Dernière connexion : le 27/03 à 08:35
544 Messages/ 0 Contributions/ 0 Pts

Envoyé par Banning le Jeudi 26 Mars 2020 à 09:28


Een van mijn favoriete herinneringen aan woon-werkverkeer in Boston was dat ik elke avond rond 19.00 uur of 20.00 uur de MIT-brug overstak op weg naar huis van school. In de wintermaanden was het op dit moment pikzwart en op de meeste nachten waaide er een sterke zijwind over de brug. Na een lange dag leren programmeren, zou ik mijn competitieve energie op deze brug loslaten door mezelf voor te stellen de Golden Gate Bridge over te steken aan het einde van de North Face Endurance Challenge, of gestaag door een vlak gedeelte van Leadville 100 te rijden, of zelfs uit - elke deelnemer schrijdend in een denkbeeldige race die ik in Nike Air Max Sequent 2 Donna gedachten had. Ik twijfel er niet aan dat wanneer ik in de toekomst aan die races deel, ik gebruik zal maken van mijn ervaringen tijdens het pendelen.

Verborgen paden vinden
Als ik ervoor moest kiezen om op paden of op de weg te rennen, zou ik negen van de tien keer kiezen voor paden. Dus op weg naar school zou ik proberen de verborgen paden te zoeken die de stad Boston te bieden had. Met 'geheime paden' bedoel ik het onverharde, onverharde pad langs de Charles River dat veel minder wordt bezocht dan het belangrijkste voetpad er parallel aan. Of het losse rots- / grasveld tussen de stoeprand en de stoep. Elke stad heeft verborgen paden als je echt zoekt. Als je niet de luxe hebt van een overvloed aan paden in een bosrijke omgeving op je pendelroute, zijn deze minder dan ideale paden voldoende. Ik maakte er tijdens mijn woon-werkverkeer Nike Air Max 95 Damen een spel van om zoveel mogelijk verschillende terreinen te doorkruisen, of het nu houtsnippers, gras, speeltuinrubber of beton was.

Extra boost van energie
Door 's ochtends naar het werk te reizen, voelde ik me energiek door het gevoel dat ik al iets voor het werk had bereikt. Hoewel sommige auto-forenzen aan het begin van een werkdag nog steeds suf zijn, voelde ik me gefocust en kon ik accepteren dat ik het grootste deel van de dag zou gaan zitten terwijl ik aan het pendelen was.

Tijdens mijn woon-werkverkeer door Boston passeerde ik vaak auto's die vastzaten in bumper aan bumperverkeer. Het zien van zoveel auto's die dag na dag in de rij stonden, deed me denken aan wat ik de stad in breng toen ik de rivier overstak vanuit Cambridge. In plaats van luchtvervuiling te brengen, en de behoefte om waardevolle straatruimte Nike Air Max 2017 Mens in te nemen - zoals auto's doen - concentreerde ik me op het meebrengen van positiviteit en een lage impact.

Samenvattend: de voordelen van woon-werkverkeer waren altijd groter dan de uitdaging die de keuze voor een woon-werkverkeer soms was. Woon-werkverkeer is een kans om tijdens het reizen naar het werk te werken, waardoor u uw racedoelen niet hoeft op te offeren vanwege een gebrek aan tijd om te trainen. Als je erover nadenkt of je woon-werkverkeer al dan niet moet uitvoeren, probeer het dan eens! Het is een levensveranderende beslissing waarvan ik niet denk dat je er spijt van zult krijgen.

Anne Burrell, ster van Food Network, was daar en ze moedigde iedereen die bang was voor wijn aan om er gewoon meer van te drinken. Ik kan niet zeggen dat ik bang ben voor wijn, maar ik kan er nog steeds mee instappen. Ze zegt dat toen ze op de culinaire school zat, haar wijnklas haar Adidas Zx 750 Mujer de stuipen op het lijf joeg. Ze had geen idee wat een van die wijnwoorden betekende, en ze kon geen van de noten proeven die ze in de wijnen moest 'proeven'. Deze wijnen van Food Network gebruiken in hun beschrijvingen de taal van het voedsel, in plaats van de taal van de wijn.

De chardonnay, een van mijn favorieten (en ik ben meestal geen chardonnay-meisje), wordt bijvoorbeeld beschreven als 'gemakkelijk drinkbaar, met knapperig herfstfruit'. Ik weet wat dat betekent. Daar kan ik achter komen. De proefnotities zeggen dat het goed past bij "chips; tosti's met gegrilde kaas; schaaldieren; geitenkaas; roomsausen; gebraden kip en rondhangen met vrienden. ' Daar kan ik achter komen. Wijn hoeft niet pretentieus te zijn. (Echt, niets hoeft pretentieus te zijn.)

Onze namen en waar we vandaan kwamen (het was niet alleen een blogevenement - er waren ook heel veel "echte" media) werden Nike Air Max Command Femme op onze wijnglazen geschreven - een heel schattig tintje en iets waar Ashley en ik het mee eens waren, zou gemakkelijk te doen voor een feestje.


Espace Membre

Identifiant

Mot de Passe

Se souvenir de moi